Партія «Справедливість»: Україна без олігархів і жебраків

Партія «Справедливість» була створена у 2000 році депутатом Іваном Чижем та його соратниками, які відокремились від Соціалістичної партії Олександра Мороза. На цей час лідером руху являється Станіслав Ніколаєнко.

Головна мета «Справедливості» – позбутися олігархічної влади в Україні. Партія прагне, аби всі доленосні питання в країні вирішував народ, а не купка олігархів. Ми також хочемо, щоб всі люди, які постраждали від війни, отримали всебічну допомогу.

На цей час в країні немає справедливого співвідношення у рівнях доходів громадян. Спостерігається мінімальна частка дуже заможних осіб та сотні тисяч бідних людей. Настав час діяти! Партія «Справедливість» вважає, що ситуацію потрібно змінювати, особливо якщо ми хочемо йти в Європу. Важливий пріоритет для нас – ліквідація бідності та соціальної нерівності.

Партія "Справедливість"Звернення
політичних партій лівоцентриського спрямування Черкащини

м. Черкаси 4 лютого 2016 р.

В Україні цілеспрямовано знищується лівий та лівоцентристський рух. Фактично заборонена Комуністична партія, Соціалістична партія України завдяки угодницькій політиці колишніх керівників практично сходить з політичної арени в державі.

Гасла соціалістів перехоплені представниками політичних сил, які обслуговують крупний капітал та олігархів. Вони лунають з вуст О.Ляшка, С.Капліна, Ю.Тимошенко та інш. Люди сприймають їхні виступи, підтримують, голосують на виборах за політичні сили, які вони очолюють. Але за озвученими ними соціалістичними гаслами нічого не стоїть, крім демагогії. Практичні дії по соціальному захисту людей праці, малозабезпечених верств населення зводяться лише до істеричних викриків у стінах Верховної Ради та на політичних телевізійних шоу. Брехливість їхньої «турботи про народ» чітко видно на прикладах голосування за Держбюджет – 2016, за антиконституційні закони по зменшенню соціальних гарантій і т.д. Детальніше →

Дмитро РешетарЯк казав Булгаков вустами Воланда - люди практично не змінюються, змінюються тільки часи. На це інша людина відповіла: світ людей змінюється… змінюються погляди і культура… але недоліки все ті ж… Як я думаю, головний недолік українців – ми не робимо висновків зі своїх колишніх помилок.

Ми живемо в країні з тисячолітньою історією, але власна держава у нас існує тільки 24 роки. Втретє ми отримуємо можливість її збудувати: першу змарнували в XVII сторіччі, другу - в 1917-18. Історія дала нам третій шанс. Детальніше →

Партія "Справедливість"25 жовтня 2015 року відбулися місцеві вибори. По всій країні обиралися депутати обласних, районних, міських, районних в містах, селищних сільських рад, а також голови міст, селищ і сіл. Відповідно до рішення ІІІ етапу IX з’їзду партія «Справедливість» взяла в них участь. Було висунуто більше 650 кандидатів за партійними списками до рад усіх рівнів, ще стільки ж членів партії через об’єктивні причини боролися за мандати як самовисуванці.

Детальніше →

10989138_1280678161957607_6190582016607517909_o

Дніпропетровська міська організація партії “Справедливість” бере активну участь у виборах до міської ради та усіх районних рад у обласному центрі. Як засвідчують проведені власні соціологічні опитування, представники партії мають усі шанси бути обраними. Проте стрімкий ріст довіри містян до партії, прихильність ідеям справедливості, рівності, демократії, солідарності і свободи впала в око представникам олігархічних партій. І тому вони вдалися до різних маніпуляцій. Детальніше →

11111111111Саме під таким гаслом 5 вересня в Києві відбувся ІІІ етап IX з’їду партії «Справедливість», який зібрав делегатів з усієї України. Центральне питання порядку денного – участь регіональних і місцевих організації у виборах 25 жовтня 2015 року.

У своїй доповіді голова партії Станіслав Ніколаєнко зупинився на соціально-економічній, політичній ситуації в країні. “Справедливість” підтримала демократичні зміни в країні і співпрацює з владою в питаннях подолання корупції, боротьби за мир, наведення ладу, проведення реформ, виступає за єдність українського народу. Детальніше →

img_20150210_1405214 серпня відбулося засідання Політвиконкому партії «Справедливість». Центральним питанням, яке обговорювалося, була підготовка та участь у виборах депутатів місцевих рад, голів сіл, селищ і міст 25 жовтня 2015 року.

Відкриваючи засідання, голова партії Станіслав Ніколаєнко дав оцінку політичній, соціально-економічній ситуації в державі. Як і прогнозував Політвиконком, різке збільшення курсу валют, падіння промислового виробництва, запровадження нових податків, здорожчання вартості проїзду в комунальному транспорті по всій країні, скасування пільг, замороження зростання заробітних плат та інше – стали каталізаторами незадоволеності, протестних настроїв громадян. В цих умовах в українському політикумі відсутня потужна лівоцентристська сила, яка б захистила конституційні права громадян. Партія «Справедливість» має загартуватися на місцевих виборах і згуртувати навколо ідей справедливості, рівності, демократії, солідарності і свободи усі прогресивні сили задля процвітання єдиної країни і благополуччя українців. Детальніше →

20150710_100229Днепропетровская городская организация партии “Справедливость” совместно с Общественной организацией Патриоты Приднепровья провели митинг у стен горсовета с требованием сохранить название города.

ОБРАЩЕНИЕ
митинга общественных и партийных организаций Днепропетровска
«Об отношении общественности к переименованию города»

Los servicios en garantía se tratan como servicios de reparación con la diferencia que no pueden ser facturados al usuario. El secreto de nuestros Servicios Técnicos es sin duda la reinvención de nuestros procesos de asistencia técnica Cointra Servicio técnico Cointra SAT dispositivos Cointra. Disponemos de técnicos enormemente cualificados que desempeñan labores de instalación, puesta en marcha, asistencia y reparación.Детальніше →

Василий Хотлубей(Відкритий лист народним депутатам України)

Шановні народні депутати!

Під час обговорення у Верховній Раді України проекту ЗУ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо пенсійного законодавства» від 02.03.2015 № 213-VIII в частині обмежень у виплатах пенсій державним службовцям, мова йшлась лише про високопосадовців I-V категорій, розміри пенсій яких у десятки разів перевищують мінімальні, встановлені чинним законодавством України. Детальніше →

Дмитрий МухтаровС октября прошлого года секретарем Рубежанского городского совета является Дмитрий Хайдарович Мухтаров. Такое решение приняла 45 сессия Рубежанского городского совета 10 октября 2014. Депутаты доверили ему наш город. О том, чем живет Рубежное, о планах и перспективах развития городского хозяйства Дмитрий Хайдарович рассказал в эксклюзивном интервью изданию «Трибун».

Детальніше →

Сергей БагметПредставителю партии «Справедливость» Сергею Багмету не дали выступить на сессии Запорожского горсовета. Его эмоциональное выступление публикуем на официально сайте партии и благодарим запорожскую газету «Правда» за предоставленную возможность донести позицию до жителей города.

Детальніше →