19.07.2010 - 10:39

“На думку Секретаріату СПУ, лист С.Ніколаєнка стосуються правильних висновків про необхідність єдності дій лівих і лівоцентристських політичних організацій. Це особливо важливо під час виборчих кампаній, з приводу чого Соціалістична партія України в усі роки свого існування зверталася з відповідними пропозиціями”, - йдеться в рішенні Секретаріату Політради СПУ.

Секретаріату СПУ рекомендує місцевим комітетам СПУ налагодити співпрацю з відповідними структурами партій лівого і лівоцентристського спрямування з метою взаємної допомоги під час проведення виборчої кампанії до місцевих рад 31 жовтня 2010 року.

Передбачити при цьому таку координацію дій, щоб уникати конфліктів персональних інтересів під час висунення кандидатів у мажоритарних округах та на посади голів населених пунктів. Вести спільно агітацію за узгоджені кандидатури.

Нагадаємо, що 29 червня  лідер «Справедливості» Станіслав Ніколаєнко звернувся з відкритим листом до керівників партій лівого і лівоцентристського спрямування.

Пізніше керівництво ПСПУ також розділило стурбованість С.Ніколаєнко стосовно можливих негативних результатів місцевих виборів для лівих сил.

Твитнуть

Коментарі, залишені відвідувачами сайту

  1. Компартия опять заявит о том, что в этом вопросе она “руководящая и направляющая сила”.

    Комментарий от Александр — 23/07/2010 @ 11:39

  2. Цікаво, в Хмельницькій області, хто буде налагоджувати співпрацю з паном Савосіним, керівником СПУ, який встиг нагадити в душу як і представникам лівих партій, так і однопартійцям чи бувшим однопартійцям…….? Чи будемо знову схрещувати їжака з вужом?

    Комментарий от Александр — 23/07/2010 @ 11:49

Вибачте, коментування на разі закрито