26.03.2012 - 10:22

Олег ДолінськийНа 16 травня діти війни запланували проведення всеукраїнської акції протесту проти грубого порушення прав дітей війни.

Восени 1996 року було створено Всеукраїнську громадську організацію “Захист дітей війни”, яку очолив Олександр Петрович Баранівський. Мільйони людей, дитинство яких прийшло на жахливу війну та голодні повоєнні роки, підтримали цю ініціативу. Знадобилось майже десять років та титанічні зусилля, щоб Закон України «Про соціальний захист дітей війни», автором якого є О.П.Баранівський, набув чинності. І тут почалася гра політичних шарлатанів «Хто більше обдурить дітей війни?». Першими почали цю гру представники БЮТ. Замість того, щоб передбачити кошти для дітей війни в бюджеті, вони роздавали заяви до суду, позначивши їх червоними сердечками. Весь цинізм був в тому, що прийшовши до влади, завдяки голосам тих самих дітей війни, псевдоборці за соціальну справедливість знайшли кошти на все що завгодно, тільки не на дітей війни. Пізніше з’явились ще одні «захисники» дітей війни з ліберальної партії «Фронт змін». Витрачали сотні гривен на роздачу зразків позовних заяв та десятки тисяч для висвітлення в ЗМІ своєї «боротьби» за права дітей війни. П’ять років перебування цих «борців» при владі не дали дітям війни анічогісінько. Ну з цими ліберальними циніками все зрозуміло.

Прийшли «регіонали» - результат той самий. А що ж морозівці та симоненківці? Мороз просто здав соцпартію партії регіонів. Симоненко ж в 2010 році, коли діюча на той час Конституція вимагала створення коаліції, міг вимагати за вступ КПУ до коаліції все, що завгодно – і виконання Закону «Про соціальний захист дітей війни» і введення заборони на продаж землі, але інтереси людей проміняв на посаду керівника державної митниці для свого «протеже». Потуги доларової мультимільйонерки Королевської, портрети якої розвішані на кожному куті по всій Україні, викликають тільки сумну посмішку.

Практично всі ці «борці» створили клони нашої організації, а Мороз навіть створив в одному з сіл Вінниччини «партію» дітей війни, а потім з нею ж злився.

Афери цих політичних шахраїв відволікали увагу та розпорошували сили дітей війни в боротьбі за свої права. «Розділяй і володарюй» - головний принцип олігархату, який панує понад двадцять років в Україні, і сьогоднішні «опозиціонери» вдало підігрують їм під гаслами «боротьби за соціальну справедливість».

Отже віра в старі політичні «проекти» рухнула. Не віримо ані владі, ані «опозиції». Добитись реалізації законних прав діти війни зможуть тільки мобілізувавши власні сили, тільки об’єднавшись, не піддаючись на солодкі обіцянки шахраїв «від політики», які лунають з телеканалів, що належать олігархам, які продовжують оббирати українців.

Вінницький обласний осередок ВГО «Захист дітей війни» відгукнувся на заклик Голови ВГО «Захист дітей війни» О.П. Баранівського та розпочав збір підписів з вимогою до Президента України, як Гаранта Конституції, Голови Верховної Ради, Прем’єр-міністра України щодо належного виконання Закону України «Про соціальний захист дітей війни».

В разі грубого порушення Конституції та нехтування законними правами дітей війни, ми проведемо всеукраїнську акцію протесту 16 травня 2012 року в м. Києві.

Заступник Голови
Вінницького обласного осередку
ВГО «Захист дітей війни»          Олег Долінський

Твитнуть

Коментарі, залишені відвідувачами сайту

  1. Кишенькову партію дітей війни спробував створити і Литвин, встиг зареєструвати по областях, пібрав платних керівників і на цьому вона закінчила своє віртуальне існування. Політраді партії ОЛіС треба ініціювати створення Всеукраїнської народної опозиції в складі політичних і громадських організацій, в т.ч. ВГО “Захист дітей війни” по усуненню всіх партій олігархату від влади: ПР, НПУ, ВО “Батьківшина”, “Фронт змін”, “Вперед, Україна” та їх сателітів на чергових виборах.

    Комментарий от Ростислав — 26/03/2012 @ 18:28

  2. Олега уважаю!Будет акция -приеду!

    Комментарий от maxno — 27/03/2012 @ 17:41

Вибачте, коментування на разі закрито