29.08.2013 - 15:41

Керівник приватного підприємства, який також є головою фракції партії в міській раді Рубіжного Луганської області, Дмитро Мухтаров вже кілька років поспіль займається постачанням хліба та хлібобулочних виробів закладам охорони здоров’я райцентру. Відповідно до Закону для збуту продукції державним установам, необхідно взяти участь у відкритих торгах. Завдяки високій якості продукції та найнижчій ціновій пропозиції підприємство Дмитра Мухтарова і перемогло в конкурсі минулого року.

Це не сподобалося конкурентам, які вдались до всіляких засобів тиску. Підприємство неодноразово перевіряли правоохоронні органи, прокуратура, санепідстанція, проте ніяких порушень виявлено не було. Вичерпавши фантазію, невдоволені поскаржилися в територіальне відділення Антимонопольного комітету України, що нібито при проведенні торгів був порушений Закон – два учасники конкурсу узгодили свої дії – та вимагали скасувати підсумки торгів.

Після численних скарг та роз’яснень, а також звернення голови партії «Об’єднані ліві і селяни» Станіслава Ніколаєнка до Антимонопольного комітету України його територіальне управління переглянуло справу і прийняло рішення: оскільки дії підприємців не призвели до суттєвого обмеження чи спотворення конкуренції на ринку хліба та хлібобулочних виробів, не завдали збитків окремим особам, справу закрити.

Справедливість була відновлена, хворі в медичних закладах міста з хлібом, а економічна конкуренція не порушена. Проте невдоволення конкурентів залишилось. Але щоб вони не вигадали нового – об’єднані ліві готові і вміють захищати себе.

Андрій Трощій,
член ради Рубіжанської міської організації
партії «Об’єднані ліві і селяни»

Твитнуть

Коментарі, залишені відвідувачами сайту

  1. Ни в коем случае не сдаваться!
    Молодцы запорожцы и рубежане, респект!

    Комментарий от Натали — 29/08/2013 @ 18:07

Вибачте, коментування на разі закрито