14.04.2014 - 13:09

armyЗвернення
Політради партії «Об’єднані ліві і селяни»
до членів партії, громадян України
щодо підтримки Збройних Сил України

12 квітня 2014 року

Шановні співвітчизники!

Незалежність, суверенітет, єдність і територіальна цілісність української держави під загрозою!

Сьогодні правляча верхівка Російської Федерації фактично розв’язала війну проти нашого народу. Протягом 23 років незалежності України змінювалась влада, змінювались уряди і президенти, але не змінювалось ставлення до громадян, в тому числі і до українського війська. Тому наша армія опинилася у величезній скруті. Об’єднані ліві вважають, що громадянським обов’язком кожного українця - є посильний внесок у зміцнення обороноздатності нашої Вітчизни. Адже Армія - це не тільки солдати, офіцери, але й сучасна зброя і належне матеріально-технічне забезпечення.

Згадаймо, як під час боротьби із зовнішнім ворогом, в боротьбі проти фашизму громадяни жертвували усім: грошима, коштовностями, технікою… За ці добровільні внески будувалися танки, гармати, літаки.

Ураховуючи цей досвід, закликаємо членів партії, усіх громадян України зробити посильний внесок на потреби Збройних Сил України. Це можуть бути кошти, непотрібні прикраси. За ініціативи Житомирської обласної організації партії закликаємо кожну сім’ю пожертвувати хоча б один грам золота на потреби війська.

Цим ми допоможемо зберегти нашу Україну, збережемо життя наших солдат!

Голова партії                                                     Станіслав Ніколаєнко
«Об’єднані ліві і селяни»

Твитнуть

Коментарі, залишені відвідувачами сайту

  1. Вот способы как перечислять деньги http://www.mil.gov.ua/mou.html

    Комментарий от Володя Ше — 14/04/2014 @ 22:47

  2. На Політраді Микола Мельник повідомив про те, що він перечислив 14 тис грн на потреби Армії!! Молодець!!! Підтримаємо товариша!!

    Комментарий от Андрій — 14/04/2014 @ 23:13

  3. Я і троє моїх однопартійців перерахували по 100 грн на мат підтримку Армії.

    Комментарий от Андрій — 15/04/2014 @ 18:18

  4. Тільки просив би товаришів не піаритися своєю підтримкою ЗСУ, допомагаємо хто як може і будьте готові САМІ захищати неньку Україну - небезпека від сучасної мілітаристсько-фашистської влади РФ наростає!

    Комментарий от М.Гай — 16/04/2014 @ 12:04

  5. Гаю! Це не піар, а заклик до партійців, громади- подолайте українське жлобство і хто скільки може- допоможіть Війську ! Кожен голова облорганізаціі повинен про звітувати про внески!!

    Комментарий от Микола — 18/04/2014 @ 11:06

  6. Миколо! Про які внески інформувати? Може партійні?
    Ну Ви й чудний, однак! Є заклик-звернення та людські можливості і совість. Оце й буде звітом!

    Комментарий от М.Гай — 18/04/2014 @ 20:42

  7. Два слова Миколі щодо “українського жлобства”. Кожен судить по собі, мабуть, а більшість українців щирі та явно не жлоби!
    Звітуватися має армія, яка без бою та спротиву здає часом дорогу зброю, техніку ворогові або заколотникам і ще стріляє по своїх… Ото біда й горе наше!

    Комментарий от М.Гай — 20/04/2014 @ 19:03

Залишити коментар