14.04.2014 - 13:12

prezident-ukrainiЗвернення
Політради партії «Об’єднані ліві і селяни»
до кандидатів на пост Президента України

12 квітня 2014 року

Шановні кандидати в Президенти України!

Сьогодні українська держава опинилася під загрозою втрати своєї незалежності, суверенітету і територіальної цілісності. В Україні не має повноцінних головнокомандувача Збройними Силами - президента, міністра оборони, начальника штабу, міністра закордонних справ, генерального прокурора. Цим користуються наші вороги і опоненти. Спостерігається саботаж виконання Законів та наказів у системі виконавчої влади, міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки України та ін.

Тому Політрада партії «Об’єднані ліві і селяни» закликає усіх кандидатів у Президенти України, особливо від демократичних сил, зайняти державницьку позицію, зважити і врахувати усі загрози існуванню держави та підтримати єдиного кандидата з тим, щоб Президента обрали чим скоріше - вже у першому турі. Для країни, для миру і спокою на нашій землі, благополуччя і процвітання нашого народу необхідно якнайшвидше обрати легітимну владу.

На нашу думку, таким кандидатом повинен бути Петро Порошенко, оскільки на сьогодні саме він має найбільшу підтримку серед населення України, займає державницьку позицію, має міжнародний досвід і здатен професійно, мирними шляхами врегулювати ситуацію.

Голова партії                                                     Станіслав Ніколаєнко
«Об’єднані ліві і селяни»

Твитнуть

Коментарі, залишені відвідувачами сайту

  1. Можливо нам потрібен професійний військовий - наприклад Гриценко?!

    Комментарий от Олександр — 14/04/2014 @ 19:35

  2. Наївні люди! А хто ж знищив армію, хто відмінив загальний військовий обов’язок, хто перевів на тендери харчування, хто закрив військові кафедри??? Хто просив НАТО , щоб його назначили міністром???? ГРИЦЕНКО!!!

    Комментарий от Черкаси — 14/04/2014 @ 22:10

  3. Тогда уже новый глава Антитеррора центра СБУ https://www.youtube.com/watch?v=WR0QQ2TGQYA

    Комментарий от Володя Ше — 14/04/2014 @ 22:53

  4. Хоча тема звернення дещо інша, я теж категорично проти полковника А.Гриценка, як очільника МО. Це ж треба було йому просити Юлю:”Поставте мене, Я наведу порядок!”. Він тільки спровокував би РФ і “зелені чоловічки” були вже на заході України. Можна поставити його командиром полку, бригади на передову в Донбас - хай покаже свою виучку! (блогером йому бути просто та невідповідально).

    Комментарий от М.Гай — 15/04/2014 @ 18:59

  5. Емоції, емоції і ніякої конкретика. Як і в Політраді……

    Комментарий от Олександр — 17/04/2014 @ 23:09

  6. Емоції- ознака життя, спокій- ознака застою!

    Комментарий от Микола — 18/04/2014 @ 11:10

  7. Щодо терміну в Зверненні “демократичні сили”, до них сьогодні віднести не можна ні “Батьківщину”, ні тим більше “Свободу”, які ше нещодавно закликали брати силою урядові приміщення. Навіжена депутатка від “Свободи” Фаріон вже другий раз публічно закликає до розстрілу тих співгромадян, що не розмовляють українською мовою. Хіба це представниця демократичних сил? Хіба таку “демократичну силу” можна допускати до влади? Якраз такі “демократи” допомогли імперіалісту Путіну загарбати Крим, бо Фаріон, Тягнибок, Дмитро Ярош були страшилищем для мільйонів співгромадян і не лише Криму і на Донбасу!
    Щодо Порошенека, до його приїзду в Луцьк я вже почав за нього агітувати, але після його опори в Луцьку на місцевих негідників вирішив за нього не голосувати!

    Комментарий от Ростислав — 20/04/2014 @ 8:23

  8. Ростислав, скільки пам’ятаю, відстоює принципову позицію щодо “Свободи” та інших “демократів”. Але що зробиш, якщо серед кандидатів одне - бяка, а друге - кака? Тому Політрада рекомендувала, а ще є час подумати за кого голосувати (якщо прийдеться).

    Комментарий от М.Гай — 20/04/2014 @ 18:35

  9. Скажу прямо: рішення Політради виважене. А Ростиславу скажу: в сім’ї не без урода!

    Комментарий от Петров — 22/04/2014 @ 21:59

  10. Петрову, майже земляку, скажу: вибирайте слова чи Ви про себе щодо “урода”? Робіть свою справу чесно та думаючи про наслідки…

    Комментарий от М.Гай — 23/04/2014 @ 10:17

Залишити коментар