1.08.2014 - 16:39

31 липня відбулася конференція Білоцерківської міської організації партії «Справедливість», на яку зібралися делегати з усіх первинних організацій міста. Головним питанням порядку денного було обрання делегатів на обласну конференцію, пропозиції по делегатам від міста на IX з’їзд партії.

Відкриваючи конференцію, керівник білоцерківської«Справедливості» Микола Пшенік зупинився на політичній і соціально-економічній ситуації в країні та місті. «В Україні та і у Київські області, нашому рідному місті – Білій Церкві, сталося так, що партія «Справедливість» залишилася єдиною політичною силою лівоцентристського спрямування. До того ж ми – єдина ліва партія, яка послідовно підтримала євроінтеграційні устремління держави, з перших днів взяла участь у Революції гідності, засудила військову анексію Криму Росією. Зараз у Верховній Раді ніхто не представляє людину праці, вчителя, лікаря, пенсіонера, студента, ветерана. Несправедливість потрібно ліквідувати. Вважаю, що ми в змозі це зробити, керуючись принципами європейської соціал-демократії», - зауважив керівник Білоцерківської «Справедливості».

Делегати конференції обговорили перспективи розвитку міської організації та партії в цілому. У дискусії взяли участь керівники ППО Солтан С.О., Пастухов П.Є., а також Парненко В.В., Плево А.В. та інші. Був затверджений виборчий штаб по округу № 91, обговорені кандидатури на можливих дострокових виборах до Верховної Ради та міської ради.

На завершення делегати конференції відновили партійну символіку на будинку, де розташований офіс партії. Комусь з «доброзичливців» вона ріже око. Що ж, як кажуть – не дочекаєтеся! Прапор «Справедливості» буде майоріти у Білій Церкві, а в суспільстві і державі нарешті запанує справедливий лад.

Прес-служба Білоцерківської міської
організації партії “Справедливість”

Твитнуть

Коментарі, залишені відвідувачами сайту

  1. “Ріже око” те, як представники КПУ та СПУ кажуть, що вони єдині(кожні окремо), хто захищає і представляє людей праці у ВР. З КПУ все, майже, ясно… То ж М.Рудьковський соціаліст, чи олігархічний відщепок, який тільки пудрить мізки довірливим людям словоблуддям і подачками?

    Комментарий от Гай — 01/08/2014 @ 20:21

Залишити коментар