13.08.2014 - 11:14

10 серпня у Хмельницькому відбулася відверта і гостра розмова. Колись одна з кращих і авторитетних партійних організацій України, де працювали організації у всіх містах і районах та діяли сотні первинних осередків, де передплата тільки партійної газети «Народна справедливість» сягала 20 тисяч примірників та видавалася своя обласна газета «Справедливість», нині потребує не просто поліпшення роботи. А й, практично, термінової реанімації.

Вийшло так, що обєднання кількох партій, яке мало б наростити і посилити політичний потенціал, навпаки, призвело до занепаду. Фактично у рядах партії в області сьогодні – тільки фундатори партії «Справедливість» та представники «Народної влади». Це не може не бентежити та спонукає до відвертих оцінок.

Виконуючий обов’язки голови обласної організації Валентин Грищук пояснив ситуацію відсутністю коштів та тим, що він мешкає нині не в обласному центрі, а м.Шепетівці.

Виступаючи на конференції, Людмила Таранчук (Теофіпольський район), Петро Сідлецький (Старосинявський район), Володимир Кобера (Білогірський район), Марія Колотило (М.Хмельницький), Олександр Рудий (Хмельницький район) та інші говорили про те, що потрібно змінити керівництво партійною організацією, яка, незважаючи на нинішню ситуацію, має хорошу перспективу для розвитку і успішного проведення виборчих кампаній до Верховної та до місцевих рад. Проте для цього треба добре потрудитися.

До активної роботи закликав земляків-справедливців і присутній на конференції член Політвиконкому партії Іван Чиж. Він нагадав, що в області кілька сотень справедливців уже на перших своїх виборах були обрані до місцевих представницьких органів, а нинішня суспільно-політична ситуація кличе до активної роботи саме таких, як ми, - чисту, незаплямовану політичну силу.

На пропозицію Івана Чижа, конференція розширила склад ради обласної парторганізації, обравши 16 її членів та затвердила її численність до 31 члена, які  поповнюватимуть раду внаслідок розвитку парторганізації.

Обрано делегатів на IX з’їзд парті.

Наступного дня Іван Чиж провів ряд важливих для розвитку партії зустрічей та виступив в ефірі обласного телебачення.

Прес-служба партії «Справедливість»

Твитнуть

Коментарі, залишені відвідувачами сайту

  1. Розмова була дійсно гострою і відкритою. При всіх негараздах в партії і лівому русі, критична оцінка Чижа була справедливою.

    Комментарий от Олександр — 13/08/2014 @ 11:30

  2. Не вірю, що на Хмельниччині перевелися справедливі люди. Вони є. Дехто боїться висуватись, це правда. М.К.

    Комментарий от Михаил — 25/08/2014 @ 10:50

Вибачте, коментування на разі закрито