21.08.2014 - 09:41

Людмила Таранчук – принципова і справедлива завжди і у всьому. Тому і є авторитетним лідером не тільки справедливців, але й громади у Теофіпольському районі на Хмельниччині. Подаємо лист до партійного сайту, як ілюстрацію небайдужої громадянської позиції, боротьби проти зла і несправедливості, якими б званнями та титулами це не прикривалося.


5 серпня 2014 року після 13 години я, їдучи польовою дорогою Новостовцівської сільської ради Теофіпольського району біля с. Кривовілька, побачила величезні гори нагорнутої землі. Як виявилось, що це Петринюк Василь Андрійович, Герой України, що працює директором у ТОВ «Зернопродукт», самовільно зняв верхній шар землі і розпочав незаконний видобуток піску. Судячи із кількості та розмірів залишених після цього урвищ, можна сказати, що це тисячі тонн. Знаючи про те, що у нашому районі не має відкритої ліцензії на видобуток корисних копалин, я звернулася у районну міліцію, так як в цей час в кар’єрі перебували три автомобілі КАМАЗ – самоскиди і навантажувач, який вантажив пісок у ці автомобілі.

У результаті відкрито кримінальне провадження по ст. 240 ККУ за незаконний видобуток корисних копалин.

Дуже хочеться, щоб винний був притягнутий до відповідальності і повернув нанесені державі збитки. Тому що у цей скрутний і тривожний для країни і усіх не байдужих людей час, коли ллється невинна кров і гинуть люди, такі собі з дозволу сказати «герої» дбають про своє збагачення і добробут. Навіть свій маєток облаштував на базі колишньої військової частини біля с. Кунга нашого району і продовжує оббирати державу.

Вірю – справедливість візьме гору.

Людмила Таранчук,
голова Теофіпольської районної організації
партії «Справедливість»

Твитнуть

Коментарі, залишені відвідувачами сайту

  1. Молодець Людмила! Досить терпіти та спостерігати збоку (”моя хата скраю…”) нахабство усіляких “героїв”, “заслужених”, мажорів, лікарів та педагогів-хапуг, “прокурорів”, “суддів” та іншої нечисті. Революція гідності не закінчилася, вона тільки почалася і її перервала війна з проросійськими бандитами та путінською Росією на Сході-Півдні. Борімося за справедливість повсюди - тоді переможемо!

    Комментарий от Че — 21/08/2014 @ 12:32

  2. Я б сказав, що війна не “перервала” Революцію Гідності, вона її підсилила, бо після таких випробувань ми не маємо права відступати назад!

    Комментарий от Дава — 22/08/2014 @ 9:21

  3. Дійсно, треба наступати: давайте почнемо зі “Справедливості”, чи всі керівники в партії, в т.ч. в регіонах, гідні бути справедливцями, чи всі покаялися за свої гріхи, позбулися їх? Очистимося (люструємося), а тоді гайда вперед до перемоги разом з простим, трудовим людом!

    Комментарий от Гай — 22/08/2014 @ 19:19

  4. А хтось говорив, що на Поділлі немає чесних, гідних громадян, які з гордістю можуть поповнювати наші партійні ряди. Тільки не треба примушувати, а чемно запросити тих, кому можна довіряти у скрутну годину. Хай нам допомагає Бог!

    Комментарий от Михаил — 26/08/2014 @ 16:58

Вибачте, коментування на разі закрито