29.08.2014 - 15:43

Станіслав Ніколаєнко29 серпня 2014 року відбулася конференція трудового колективу Національного університету біоресурсів і природокористування України, на якій уперше були проведені демократичні вибори ректора.

Участь у конкурсі на заміщення вакантної посади очільника вузу взяли два претенденти. 227 делегатів з 238 присутніх підтримали кандидатуру доктора педагогічних наук, професора Станіслава Миколайовича Ніколаєнка.

В роботі конференції взяли участь також заступник міністра Кабінету Міністрів України Надія Синиця і начальник управління роботи з персоналом та керівними кадрами МОН Микола Легенький. Вони привітали колектив університету з проведенням демократичних виборів ректора.

Прес-служба партії “Справедливість”

Твитнуть

Коментарі, залишені відвідувачами сайту

  1. Щиро вітаємо Вас, Станіславе Миколайовичу, з демократичним обранням на посаду ректора одного з кращих навчальних закладів. Це навіть не тільки навчальний заклад, а комплекс навчальних, дослідних, виробничих підрозділів, яким дуже потрібний гарний господар. Вірю, Ви успішно справитесь з своїми обов’язками, і ми дуже скоро будемо свідками злету нашого справедливця по службовій драбині. У Вас є все для цього: і розум, і витримка, і бажання працювати для Добра і Справедливості. Бажаю козацького здоров’я, підтримки в сім’ї, впевненості у справедливому виборі. Ми з Вами до кінця. Хай нам щастить! З повагою М.К.

    Комментарий от Михаил — 30/08/2014 @ 9:22

Вибачте, коментування на разі закрито