9.09.2014 - 18:28

Нещодавно при Кабінеті Міністрів України був утворений Центр підтримки реформ, який слугує єдиним вікном для активних представників громадськості зі збору ідей щодо реформування країни. Головними завданнями центру є організація постійно діючої комунікації експертної спільноти та виконавчої влади з питань впровадження ключових реформ України та супровід ключових реформ, що потребують оперативного реагування.

Сайт Центру надає можливість подати ідею онлайн за різними напрямами, наприклад, такими як: боротьба з корупцією, судова реформа, охорона здоров’я і освіта. Механізм роботи досить простий: подача пропозиції - обговорення з експертами - пошук органу влади для імплементації - моніторинг виконання.

Наша партія має у своєму складі високопрофесійних фахівців, в тому числі із досвідом роботи на державній службі, у громадському та приватному секторах. Серед партійців є працівники промисловості і сільського господарства, працівники медичної галузі, педагоги, підприємці, яким є чим поділитись з Урядом та Парламентом. Вже розроблена програма виводу освіти з кризи «Від освіти масової до освіти якісної». Справедливцями Запоріжжя готується програма у сфері охорони здоровя.

Якщо Ви бажаєте отримати роз’яснення у тому як подати свою пропозицію звертайтесь до члена Політради Волoдимирa Шeмаєва за адресою

Твитнуть

Коментарі, залишені відвідувачами сайту

Поки що немає нічого.

Вибачте, коментування на разі закрито