16.03.2015 - 16:20

10 березня гостями студії “День. Made in UA” на телеканалі 112 були народні депутати України II-VI скликань Йосип Вінський і VI-VII скликань Олександр Доній. Говорили про результати 100 днів роботи ВР, про те, чи є підвищення тарифів і цін економічно обгрунтованим, а також про доцільність бюджетної децентралізації.

В ефірі Еспресо.TV Йосип Вінський – політик, заступник голови партії “Справедливість”, народний депутат II–VI скликань, Андрій Іллєнко – народний депутат, політична партія ВО “Свобода” (член Комітету з питань правової політики та правосуддя); Олег Мусій – народний депутат, фракція “Блоку Петра Порошенка” (заступник голови Комітету з питань охорони здоров’я, міністр охорони здоров’я у 2014 році); Сергій Іванов – політичний оглядач, публіцист (у 2004 році прокурор Кам’янобродського району міста Луганська).

Твитнуть

Коментарі, залишені відвідувачами сайту

  1. Це нормально. Слід подякувати Вінському Й. за чітку позицію щодо оцінки діяльності Уряду за 100 днів (-3), фінансової допомоги Україні від МВФ (коштів, направлених в реальний сектор економіки). Це позитив, який необхідно підсилювати іншими (не тільки оцінками діяльності когось), власними зусиллями партійців. Відчуваю. що і в Запорізькій, і в Віницькій, і в Житомирській та інших областях є нормальні, справедливі активісти, що можуть впливати на сьогоднішній процес в державі. Чудовий варіант відповіді Вінського Й.В. на запитання журналіста про найвище досягнення сьогоднішнього складу Уряду та ВРУ це проникнення їх у власну кишеню кожного українця. Це справедлива оцінка, та на цьому ніяк не можна заспокоюватися. Одна справа сказати справедливі слова, інша справа, що необхідно робити, щоб це не стало практикою на майбутнє. Ці питання необхідно опрацьовувати фахово і давати рекомендації, якщо вони є, або тихо погоджуватися з відкритим обкраданням наших громадян. Це не справедливо. На мою думку, необхідно пропонувати входження у владу (на всіх рівнях) наших активістів (Мухтаров Д. це підтверджує), тоді далі можна оцінювати вже наші дії. А оцінку нам дають кожний день.

    Комментарий от Михаил — 22/03/2015 @ 20:40

Вибачте, коментування на разі закрито