5.09.2015 - 12:11

Україна в небезпеці! Ніколи ще в новітній історії незалежності наша держава і суспільство не перебували на межі всеосяжної катастрофи, як це є нині. Причина і корінь усіх бід – у кричущій несправедливості.

Хочемо зберегти Україну, хочемо миру і спокою в нашому домі, хочемо гідного життя для дітей своїх, онуків і правнуків – ставаймо до боротьби за Справедливість, дорогі співвітчизники. Як сказав великий Іван Франко, «не ридать, а здобувати, хоч синам, як не собі, кращу долю в боротьбі»!

Ваш голос за Справедливість на цих виборах важить дуже багато. Цей голос може змінити хід історичних процесів, припинити війну і розбрат, повернути мир і спокій до Ваших осель, дати віру і впевненість у дні прийдешньому.

Партія «Справедливість» пропонує кожному, усім нам разом, здолати сім головних «блок-постів» Несправедливості, які жорстоко обмежили наш життєвий простір і з яких не тільки «градами», «ураганами» або «смерчами», але й кланово-олігархічною політикою нищиться наше сьогодення і майбутнє.

Бастіон несправедливості перший: Олігархічна влада.

Чи можете Ви сказати, що Ви і Ваші рідні та близькі, в цілому прості громадяни, тобто український народ, є джерелом влади і носієм державного суверенітету України, як це передбачено Конституцією України? Іншими словами, чи маєте Ви реальне право вирішувати усі доленосні питання, незалежно від Вашого майнового становища, політичних уподобань, національності, віросповідання і т.д.?

Чесна відповідь – ні!

Якби було інакше, не було б майданів і революцій, соціальних потрясінь і крові.

А хіба немає вини кожного, хто продавав голос, у тому, що сталося з Україною? Як сказав видатний поет України Борис Олійник: хіба б то ми укотре продалися, якби ж то нас укотре не купили?.. Чи немає крові «Небесної сотні» на руках тих, хто продавав і тих, хто купував голоси?

Ні, і ще раз – ні олігархічним псевдопартіям!

Збудуємо справедливу Україну для щастя українців!

Бастіон несправедливості другий: Війна.

Жахіття, що його переживає Україна, починаючи з ганебної анексії Криму Росією та справжня братовбивча війна на Сході України – шокуюче і неправдоподібне. Обливається серце кров’ю від фронтових новин. Перевертаються у братських могилах солдати Великої Вітчизняної війни, коли там, де гриміли жорстокі бої минулої війни, сьогодні проливається кров молодих захисників України, а замість окупантів-гітлерівців – свої за паспортами, і свої ж, начебто, по крові брати-слов’яни з триколорами сусідньої держави?!.

Це – найбільша, найжахливіша несправедливість сучасності!

«Справедливість» бореться за те, аби місцеве самоврядування в усіх регіонах здійснювали патріоти України, а прифронтові території отримали особливу увагу держави, яка має надати всебічну допомогу людям, які постраждали від війни та зробити все, аби відновити у найкоротші терміни житло, соціальну і виробничу інфраструктуру.

Ні – війні! Захисникам України – потужну державну підтримку! До місцевих органів влади – патріотів рідної землі!

Третій бастіон несправедливості: Бідність.

Хіба можна вважати справедливим співвідношення у рівнях доходів громадян,  які перевищують сотні і тисячі разів? Тобто, в Україні - невелика частка надбагатих і величезна маса малоімущих, а то і злидарюючих людей; тих, хто дуріє від жиру, і тих, хто ледве зводить кінці з кінцями на межі жебрацтва. Хіба можна далі терпіти таку несправедливість та ще й хвалитися, що ми «йдемо у Європу»?

Політика «власного благополуччя», продовжує збагачувати так звану «еліту» та опускати за межу бідності основну трудову частину суспільства, виганяючи найактивніших на чужину у пошуках шматка хліба.

Підтримавши «Справедливість» на виборах, Ви можете бути впевнені у тому, що головним пріоритетом для нас буде подолання соціальної нерівності та ліквідація бідності.

Працююча людина не повинна бути бідною!

«Справедливість» - за Україну без жебраків і олігархів!

Четвертий бастіон несправедливості: Вимирання населення.

З 1991 року населення України скоротилося більш, ніж на 7 мільйонів чоловік, а тепер ще й масово гине у війні, що палає на нашій землі.

Це – несправедливо, це руйнує усі закони людяності і гуманізму.

За оцінками експертів, через 20 років в Україні залишиться лише 25 мільйонів чоловік.

Непотрібними державі відчувають себе чорнобильці, афганці.

Ми боремося, щоб забезпечити: надійний соціальний захист чорнобильців та афганців; пріоритет охороні здоров’я; збільшити виплати на дітей та гарантоване місце для них у дитсадках і лікування за рахунок держави; ліквідацію безпритульності.

Наша мета – зупинити демографічну катастрофу, підтримати знедолених!

П’ятий бастіон несправедливості: Покинута старість.

Щемить душа, болить серце, коли зустрічаєш на смітниках самотні, згорблені постаті людей похилого віку? Їх помічаєш одразу:  благенький одяг, винуватий погляд, болісно-жаліслива посмішка, пластиковий пакунок у руках, наповнений «добром» із сміттєвого бачка. Людина, котра віддала своє здоров’я і молодість на розвиток України, виявилася покинутою напризволяще в похилому віці?..

Тисяча гривень пенсії навіть не жебрацьке подання, це – насмішка, це – ганьба влади.

«Справедливість» ніколи не змириться із такою ганьбою і зробить усе для гідного забезпечення у старості всіх ветеранів!

Пенсія - за одним законом для всіх!

Ветеранам, дітям війни – гідну старість, визнання і повагу!

Інваліди – повноцінні громадяни України!

Шостий бастіон несправедливості: Молодість без майбутнього.

Молодь не бачить перспективи для себе у власній країні. Гострі і допитливі уми шукають долі за кордонами України. Високо поціновані за рубежем, фахівці новітніх технологічних галузей виявляються непотрібними власній країні. Так само мало перспективи у талановитих митців, людей обдарованих і творчих. Це – принизливо і несправедливо!

«Справедливість», усвідомлюючи що неосвічена нація – це деградуюча нація, зробить усе аби підтримати Вчителя, Викладача, Вченого, Митця.

Турбота про молодь сьогодні – майбутнє України!

Сьомий бастіон несправедливості: Олігархічна економіка.

Немає таких злочинів, на які не пішов би капітал заради 300 відсотків прибутку, - це сказав ще Карл Маркс. Хто б і як не ставився до класика, але весь хід історії переконує у правоті його висновку. Українська ж історія – особливо.

Хіба може здирник-хабарник боротися із корупцією?

Їхні реформи нищили суспільне багатство і нарощували жир олігархів. Наші – спрямовані на обмеження їхньої зажерливості і на радикальне піднесення рівня і якості життя трудящих, простих людей. Вважаємо надзвичайно важливим захист малого та середнього бізнесу, перекладання податкового тягаря із працюючої людини, дрібних і середніх підприємців на олігархів.

Особлива наша турбота – село і селяни. Будемо на рівні територій та на загальнодержавному боротися за надання кредитів, державних дотацій на вирощування продукції, як це є у країнах Євросоюзу.

Непомірним тягарем для більшості співвітчизників є тарифи на житлово-комунальні послуги. Всі посередники в ЖКГ мають бути усунуті. Громадськості належить узяти під контроль спрямування природного газу вітчизняного видобутку на потреби населення та використання дешевої відновлюваної енергії.

«Справедливість» - за соціально-орієнтовану економіку!

Дорогі співвітчизники!

Зруйнувавши «Бастилію несправедливості», Ви забезпечите щасливе майбутнє для себе і свої нащадків. Доля найрідніших Вам людей, доля рідної України у Ваших руках, у Вашій волі, у Вашому свідомому виборі.

Настає час справедливості!

Ми – за справедливу Україну без жебраків і олігархів!

Платформа затверджена IX з’їздом
партії “Справедливість” 5 вересня 2015 року

Твитнуть

Коментарі, залишені відвідувачами сайту

Поки що немає нічого.

Вибачте, коментування на разі закрито