25.02.2017 - 08:46

Партія "Справедливість"23 лютого під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання Політвиконкому партії. Головним питанням порядку денного став аналіз ситуації в державі, звітно-виборча кампанія та ситуація в Київській міській організації.

Заступник голови партії Іван Чиж акцентував увагу на рішенні Політради партії від 26 листопада 2016 року, відповідно до якого на разі в регіональних та місцевих організаціях проходять партійні конференції та збори. Актив визначається з керівними органами, а також обирає делегатів на Х з’їзд. Цей процес проходить нерівномірно, на чому наголосив член Політвиконкому Василь Хотлубей, а тому потрібно активізуватися і протягом березня-квітня його завершити. За пропозицією членів Політвиконкому, присутніх членів Політради Миколи Мельника, Миколи Ратушного, голови ЦРК Олександра Тарасенка та члена ЦРК Вячеслава Крупки вирішено провести Х з’їзд 6 травня в місті Києві. Заступнику голови партії з організаційних питань Олександру Баранівському доручено контролювати хід обрання делегатів.

Про ситуацію в Київській міській організації доповів виконуючий обов’язки голови Михайло Крисько. За результатами обговорення прийнято рішення зобов’язати Київську міську організацію провести партійні збори. Членам Політради Євгену Венгеру, Миколі Мельнику, члену ЦРК Вячеславу Крупці доручено провести переговори з членами Київської міської організації.

Політвиконком розглянув і інші питання життєдіяльності партії та ситуацію в країні. Зокрема, Запорізьким обласній і міській організації доручено у тижневий термін підготувати проект заяви щодо ситуації в галузі охорони здоров’я.

Дeниc Рyдeнь

Твитнуть

Коментарі, залишені відвідувачами сайту

Поки що немає нічого.

Вибачте, коментування на разі закрито