13.12.2011 - 19:59

Звіт
голови Контрольно-ревізійної комісії партії «Справедливість»
Венгера Євгена Федоровича
за період з 10 жовтня 2009 року по 17 грудня 2011 року

Контрольно-ревізійна комісія партії «Справедливість» була обрана на VI з’їзді партії 10 жовтня 2009 року в складі: Венгера Євгена Федоровича, Яненка Андрія Володимировича, Бржестовської Лідії Олексіївни, Падалки Олега Семеновича, Рогожнікова Олександра Вікторовича, Лапіна Іллі Євгеновича, Михайліченка Олексія Олександровича, Степаненко Галини Григорівни, Жирнової Валентини Сергіївни. Протягом звітного періоду здійснювала контроль за роботою партійних організацій. Надавала консультативну допомогу Радам партії різного рівня щодо організаційних процедур.

За звітний період відбулось 4 засідання Контрольно-ревізійної комісії партії. Розглянуті питання виконання рішень VI з’їзду партії, постанов Виконкому та Ради партії. На запит Черкаської обласної та Кримської республіканської організацій партії проведено перевірку заяв та роз’яснювальну роботу щодо дотримання Статуту партії, надала методичні та організаційні рекомендації.

В період виборчої кампанії до місцевих рад Контрольно-ревізійна комісія слідкувала за партійною дисципліною, надавала рекомендації щодо кадрових рішень.

Протягом звітного періоду засідання Виконкому та Ради партії відбувались у терміни, визначені Статутом партії. Партійна структура зміцнилась, кількість створених, зареєстрованих партійних організацій збільшилась більше ніж в 3 рази і складає 473 організацій. Збільшилась і чисельність партії, яка станом на 17 грудня 2011 року складає 38272 члени партії.

Контрольно-ревізійна комісія здійснювала контроль за надходженням партійних та благодійних грошових внесків. Ці кошти використовувались виключно з партійними потребами та відповідно до Статуту партії – друкувалась партійна газета «Народна справедливість», здійснювалась грошова підтримка обласних організацій, забезпечувалась робота апарату Виконкому партії, прес-служби партії. На випуск газети «Народна справедливість» спрямовано більше 350 тисяч гривень, на випуск листівок – 97 тисяч гривень, на оренду приміщення Виконкому – 270 тисяч гривень. Окрім того на партійний рахунок протягом звітного періоду було перераховано 580 гривень, 30 гривень витрачено на обслуговування рахунку і станом на 17 грудня 2011 року залишок складає 550 гривень.

Недоліком роботи Контрольно-ревізійної комісії вважаю малу кількість виїзних перевірок до партійних організацій, проте всі консультації та рекомендації надавались вичерпно та вчасно сучасними засобами зв’язку.

Голова
Контрольно-ревізійної комісії
партії «Справедливість» Є.Ф.Венгер

проект

ПОСТАНОВА
VІI З‘ЇЗДУ ПАРТІЇ «СПРАВЕДЛИВІСТЬ»

м. Київ 17 грудня 2011 року

Про звіт голови
Контрольно-ревізійної комісії Венгера Є.Ф.

VII З’їзд партії «Справедливість» заслухавши звіт голови Контрольно-ревізійної комісії Євгена Федоровича Венгера за період з 10 жовтня 2009 року по 17 грудня 2011 року
п о с т а н о в л я є:

1. Визнати роботу Контрольно-ревізійної комісії за звітний період задовільною (незадовільною).
2. Звіт голови Контрольно-ревізійної комісії Венгера Є.Ф. затвердити.
3. Новообраній Контрольно-ревізійній комісії протягом місяця підготувати план практичних заходів щодо врахування в майбутній діяльності зауважень і пропозицій, висловлених делегатами з’їзду.

Голова Ради партії «Справедливість» С.Ніколаєнко

Твитнуть

Коментарі, залишені відвідувачами сайту

Поки що немає нічого.

Вибачте, коментування на разі закрито