20.09.2014 - 22:13

sloboda_water519 вересня Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатом в народні депутати України по 68-му одномандатному виборчому округу Сергія Миколайовича Слободянюка, висунутого партією “Справедливість”.

Відповідне рішення опубліковане на сайті ЦВК.

Сергій Слободянюк народився у 1965 році в місті Ужгороді. Після закінчення школи № 9  працював токарем на заводі «Ужгородпрілад». Військову службу проходив в Афганістані (1984-1986). Нагороджений медалями та орденами «Червоної Зірки» та «За заслуги» III ст. Після служби в армії з 1986 по 1991 рік працював на Крайній Півночі в об’єднанні «Тюменьнeфтогаз» газоелектрозварником. У 1994 обраний головою Закарпатського обласного товариства ветеранів війни в Афганістані. Зараз працює начальником Управління Укртрансінспекції в Закарпатській області. Сергій Миколайович веде активне громадське життя. Дізнатися про його позицію та поспілкуватися з ним можна на шпальтах його блогу. Наприклад, нещодавно Сергій Слободянюк приєднався до благодійного флеш-мобу Ice Bucket Challenge.

Пропонуємо мешканцям виборчого округу №68 ознайомитись із передвиборчою програмою Сергія Миколайовича Слободянюка:

Настав час добиватися реальних змін! Всіх нас має об’єднати прагнення побудувати нову країну, орієнтовану на європейські цінності.

Я, Сергій Слободянюк, іду в народні депутати України, щоб на ділі відстоювати інтереси звичайних виборців, інтереси громад Ужгорода, Чопа,  Ужгородського району, Закарпаття і України.

Моя принципова позиція і мій досвід законотворчої роботи у Верховній Раді II скликання, участь у розробці Конституції України, закону «Про місцеве самоврядування в Україні» та інших законодавчих актів – це гарантія гідного і ефективного представництва ваших інтересів у вирішенні проблем виборчого округу, регіону і держави.

Мій досвід в соціальному захисті пенсіонерів, інвалідів, ветеранів, чорнобильців та дітей війни допоможе багатьом знедоленим людям знайти справедливість.

Підтримую план Президента України Петра Порошенка із мирного врегулювання ситуації на Сході країни.

Мій досвід учасника бойових дій в Афганістані  допоможе країні у прийнятті необхідних законів для створення боєздатної армії і нормальних умов для захисників вітчизни.

Буду добиватися на загальнодержавному рівні:

- створення професійної армії європейського зразка – добре підготовленої і усебічно забезпеченої;

- виборності суддів та позбавлення їх недоторканості;

- перевірки доходів державних службовців всіх категорій;

- скасування депутатської недоторканності;

- заборони офшорних зон;

- негайного скорочення чиновницько-бюрократичного апарату в усіх рівнях влади в два рази та збільшення за рахунок цього заробітної плати лікарів, учителів, працівників правоохоронних органів і військовослужбовців;

- прив’язки заробітної плати всіх чиновників державних адміністрацій і   місцевих рад до середньої заробітної плати в регіоні;

- підвищення частки заробітної плати в собівартості продукції до 35%.  Запровадження прогресивної шкали оподаткування зарплати, введення вищих податків для багатіїв;

- повернення в державну та комунальну власність підприємств стратегічного значення, природних монополій, розподільчих та транзитних мереж за результатами перевірок виконання умов приватизації, починаючи з 2005 р. ;

- введення заборони на підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги та спожиті у побуті природний газ і електроенергію, продукти харчування, товари першої необхідності, послуги громадського транспорту – без відповідної індексації зарплат і пенсій;

- заміни прожиткового мінімуму на соціальний стандарт, який передбачає витрати на лікування і відпочинок;

- відновлення дії соціальних законів;

- новий справедливий пенсійний закон, єдиний для всіх, де розмір пенсії – 80% від заробітної плати;

- підтримки дрібного і середнього бізнесу;

-  державної підтримки сільгоспвиробників.

Серед моїх пріоритетів – захист, збереження і розвиток етнічної, культурної, мовної та релігійної самобутності національних меншин України.

Моя мета в виборчому окрузі – забезпечення кожного жителя м.Ужгород, м.Чоп та Ужгородського району:

- постійною роботою і джерелом достойного доходу;

- доступними медичними послугами і ліками;

- централізованим та безперебійним постачанням якісної питної води,    електро- і газопостачанням;

- якісним транспортним обслуговуванням і дорогами;

- екологічно чистим середовищем для життя;

- усіма умовами для отримання дошкільної і шкільної освіти, спортивного відпочинку та культурного розвитку.

Шукаю підтримку моральних і відповідальних громадян, з якими лише і можна врятувати Україну і творити краще життя.

Якщо Вам у Верховній Раді потрібна не чергова «тушка», а Ваш відданий представник – проведіть агітацію серед знайомих і прийдіть проголосуйте за мене!

Справедливість є! За неї варто боротися! Нехай допоможе нам Господь Бог!

З повагою, Сергій Слободянюк

Прес-служба партії “Справедливість”

Твитнуть

Коментарі, залишені відвідувачами сайту

  1. Дай Бог здоров’я тобі, Сергію Миколайовичу, і перемоги на виборчому окрузі! М.К.

    Комментарий от Михаил — 21/09/2014 @ 19:55

Вибачте, коментування на разі закрито