18.06.2015 - 20:19

imag1527Запорізька міська організація спортивний клуб «Святослав» створена у 2010 році. У цьому ж році СК «Святослав» увійшов до складу всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнський Союз Таеквон-До».

Організація приймає активну участь у реалізації Всеукраїнського національного проекту «Здорова нація – майбутнє України» в місті Запоріжжя та Запорізької області, метою якого є залучення до здорового способу життя та профілактика правопорушень серед учнів шкіл, шкіл-інтернатів, вихованців дитячих будинків, дітей з малозабезпечених сімей.

Впродовж 2010-2012 років СК «Святослав» приймав активну участь у державному соціальному проекті «Давай разом»! до футбольного Євро 2012.

Громадська організація «Всеукраїнський Союз Таеквон-До» є автором проекту «Здорова нація – майбутнє України», метою якого є всебічний розвиток дитини, розвиток спорту в усіх його напрямках, а також створення секцій для занять спортом.

У місті Запоріжжя всі проекти розвиває та втілює в життя СК «Святослав», який є одним із спонсорів дитячого будинку малюка «Сонечко» вже не один рік.

Тренери та інструктори клубу при проведенні спортивних занять користуються розробленими методиками, затвердженими Міністерством освіти і науки та Міністерством молоді та спорту України, з урахуванням віку та фізичного розвитку дитини.

З 2014 року «Святослав» бере активну участь у реалізації програми «Таеквон-До Кідс» для дітей віком 4-9 років. В вересні цього ж року батьківською громадою, дошкільного навчального закладу (ясельного садка) № 274 «Зайчатко» було здійснено запит про організацію додаткових освітніх послуг для вихованців закладу оздоровчого спрямування. Проте чиновники Департаменту не мали бажання для швидкого вирішення питання про задоволення дитячих потреб у садку.

Але на сьогоднішній день програма «Таеквон-До Кідс» здійснена завдяки втручанню депутата Запорізької міської ради Раїси Чухрай та лідера Запорізької обласної організації партії «Справедливість» Василя Хотлубея.

Юлія Белінська,
член Політради партії «Справедливість»

Твитнуть

Коментарі, залишені відвідувачами сайту

Поки що немає нічого.

Вибачте, коментування на разі закрито