15.02.2016 - 16:49

Партія "Справедливість"Звернення
політичних партій лівоцентриського спрямування Черкащини

м. Черкаси 4 лютого 2016 р.

В Україні цілеспрямовано знищується лівий та лівоцентристський рух. Фактично заборонена Комуністична партія, Соціалістична партія України завдяки угодницькій політиці колишніх керівників практично сходить з політичної арени в державі.

Гасла соціалістів перехоплені представниками політичних сил, які обслуговують крупний капітал та олігархів. Вони лунають з вуст О.Ляшка, С.Капліна, Ю.Тимошенко та інш. Люди сприймають їхні виступи, підтримують, голосують на виборах за політичні сили, які вони очолюють. Але за озвученими ними соціалістичними гаслами нічого не стоїть, крім демагогії. Практичні дії по соціальному захисту людей праці, малозабезпечених верств населення зводяться лише до істеричних викриків у стінах Верховної Ради та на політичних телевізійних шоу. Брехливість їхньої «турботи про народ» чітко видно на прикладах голосування за Держбюджет – 2016, за антиконституційні закони по зменшенню соціальних гарантій і т.д.

А де ж чути, або видно дії тих політичних сил, які своїм програмним завданням поставили побудову демократичного соціалізму в Україні? Невже ми змирилися з тим, що відбувається в державі: з тотальною корупцією, злиденним життям мільйонів українців, війною, з можливою втратою самої державності?

Якщо це так, то давайте і далі додержуватися принципу «моя хата скраю», якщо ні – то треба починати діяти!

Представники політичних партій лівого та лівоцентриського спрямування Черкащини впевнені, що людей, які здатні відстояти свої конституційні права – мільйони. Але для цього треба рушійна сила – політична партія, яка взмозі організувати та повести за собою ці мільйони для досягнення головної мети – побудови європейської соціальної держави з назвою Україна.

Що робити? Перш за все об’єднатися всім в одну потужну політичну силу. Більшість людей це не тільки хоче, але й просить. Це вимога суспільства. Якщо ми дійсно сповідуємо соціалістичну ідеологію, то повинні об’єднатися якомога швидше. Початком цього повинна стати ініціатива низових партійних організацій та їх звернення до керівних органів своїх партій про початок об’єднавчого процесу.

На початковому етапі координатором цих дій готовий бути Черкаський обласний комітет СПУ та газета Соціалістичної партії України «Товариш».

Контакти: Черкаський ОК СПУ - м. Черкаси 18002, вул. Байди Вишневецького 32-А ,
тел. (0472) – 32-01-11, 37-81-06, 37-95-69, E-maiL: [email protected] ,Skype: np_4sm

Перший секретар Черкаського ОК Соціалістичної партії України С.П. Малиновський

Голова ради Черкаської обласної організації політичної партії СОЦІАЛІСТИ О.П. Малиновський

Голова ради Черкаської обласної організації партії СПРАВЕДЛИВІСТЬ Р.Б. Бублієнко

Твитнуть

Коментарі, залишені відвідувачами сайту

  1. Небольшая поправка: деятельность СПУ блокируется Минюстом! В ход идут разные подлые методы. Я, Сергей МАНУЙЛЕНКО, лично участвую в защите своей партии и знаю как все это происходит! Но будем стоять до конца!

    Сергей МАНУЙЛЕНКО,
    Первый секретарь Волновахского РК СПУ,
    член Донецкого ОК СПУ

    Комментарий от Сергей Мануйленко — 15/02/2016 @ 17:52

  2. Лично поддерживаю, обязательно рассмотрим на заседании Совета городской организации

    Комментарий от Микола Пшенік — 18/02/2016 @ 14:31

  3. Молодці Черкащани! Ви праві на 100%. Давно пора!

    Комментарий от Михайло — 24/02/2016 @ 23:04

  4. ЗА СПРАВЕДЛИВОСТЬ!

    С марта 2016 г. в Украине расценки на электроэнергию вырастут на 25%, на газ и отопление - на 70%. Партия «Справедливость» требует созвать внеочередную сессию Верховной Рады и вынести на ее рассмотрение вопрос о введении моратории на повышение коммунальных тарифов в 2016 году.
    Со слов депутатов Оппозиционного блока правительство планирует повысить в марте-апреле расценки на электроэнергию на 25%, на газ и отопление на 70%. Прошлой весной, когда власть взвинтила цены на газ и отопление, они рассказывали, что довели их до экономически обоснованного уровня. Но прошло меньше года, и тарифы вновь собираются повышать. Как уже сообщалось, с апреля горячая вода в Киеве тоже может подорожать на 11%, а отопление на 7-13%.
    Уже этой зимой многие жители Украины перестали платить “коммуналку”, а с новым повышением перестанут платить вовсе. Депутаты Оппозиционного блока еще несколько месяцев назад зарегистрировали законопроект о введении моратория на повышение коммунальных тарифов, но коалиция его проигнорировала. Однако сейчас, накануне нового подорожания, не принять его будет преступлением перед людьми.
    На прошлой неделе премьер-министр А. Яценюк объявил о повышении стоимости электроэнергии с 1 марта: тариф до 100 КВт составит 57 коп. за 1 КВт (сейчас – 45,6 коп.), с 100 до 600 КВт – 99 коп. (сейчас – 78,9 коп.). С 1 сентября запланировано еще одно повышение – до 71 коп. и 1,29 грн соответственно. С 1 апреля с.г., согласно меморандуму Кабмина и МВФ, также планируется новый рост цен на газ для населения и предприятий теплокоммунэнерго. По расчетам экспертов Оппозиционного блока, повышение составит 70%. Кроме того, на днях Высший админсуд отменил решение правительства от 29 апреля 2015 года, согласно которому плата за газ в квартирах с газовыми плитами и без счетчиков снижалась в два раза. Согласно постановлению суда, разницу за последние 10 месяцев (больше 200 грн. за одного прописанного человека) должно оплатить население.
    В очередной раз власть решила ударить по карману населения. Мы не можем этого допустить. Нужна внеочередная сессия парламента, на которой будут рассмотрены вопросы введения моратория на повышение тарифов и предложенные разумные изменения в бюджет.

    korrespondent

    Комментарий от Михайло — 24/02/2016 @ 23:36

  5. 25.02.состоялось заседание Совета городской организации,на котором одобрили Обращение черкащан , приняли решение провести консультации с руководителями городских организаций левого и левоцентристского спектра.

    Комментарий от Микола Пшенік — 26/02/2016 @ 11:57

Вибачте, коментування на разі закрито