24.12.2009 - 12:14

24 грудня лідер всеукраїнської громадської організації «Захист дітей війни», заступник голови Ради партії «Справедливість» Олександр Баранівський з робочим візитом відвідав Хмельницьку та Вінницьку області.

У ході поїздки відбулись зустрічі із поколінням людей, які на 2 вересня 1945 року не досягли 18 річного віку – дітьми війни. Пройшли жваві дискусії навколо проблеми невиконання Закону України «Про соціальний захист дітей війни» нинішньою владою в частині доплати 30% від рівня мінімальної пенсії.

«Інформація з регіонів свідчить, що діти війни не мають потреби в політичній партії дітей війни, адже вони вже давно об’єднанні в ВГО «Захист дітей війни». Ця організація єднає дітей війни всіх регіонів України, різних політичних поглядів, віросповідань, незалежно від того, де були їхні батьки в роки війни. Всі діти війни страждали однаково. Діти війни підтримають ту партію, яка послідовно відстоює їх права, яка забезпечить виконання закону», - заявив Олександр Баранівський.

На зустрічах з дітьми війни і голови ВГО «Захист дітей війни» було прийняте рішення про підтримку Блоку лівих і лівоцентристських партій, кандидата в президенти від блоку.

Твитнуть

Коментарі, залишені відвідувачами сайту

Поки що немає нічого.

Вибачте, коментування на разі закрито