11.01.2010 - 14:59

Про це, заступник голови Ради партії «Справедливість» заявив в ефірі Макіївської  ТРК «Юніон» 11 січня 2010 року в ході робочої поїздки на Донеччину.

Верховна Рада України приймає закони, частина з яких спрямована на поліпшення соціального становища громадян, проте ці закони виконуються частково або взагалі ігноруються нинішньою владою.

До цих законів також відноситься і Закон України «Про соціальній захист дітей війни». На зустрічі із виборцями міста Дзержинська голова Всеукраїнської організації «Захист дітей війни» отримав запитання, зокрема чому не повністю виконується закон про дітей війни в частині виплати добавки до пенсії, чому не виконуються рішення Конституційного суду щодо неконституційності обмежень у виплаті пенсій, чому зволікається органами Пенсійного фонду виконання конкретних рішень судів по позовних заявах дітей війни, за кого голосувати на президентських виборах 17 січня і т.п.

Відповідаючи на ці питання, Олександр Баранівський, заступник голови Ради партії «Справедливість» заявив про готовність Блоку лівих і лівоцентристських сил взяти відповідальність за виконання не тільки закону про дітей війни, але й інших законів, зокрема Конституції України. Розроблена програма об‘єднаних лівих як раз і передбачає послідовне, систематичне покращення благополуччя громадян нашої країни.

Твитнуть

Коментарі, залишені відвідувачами сайту

Поки що немає нічого.

Вибачте, коментування на разі закрито