6.12.2013 - 11:07

Міністр освіти і науки України 2005-2007 років Станіслав Ніколаєнко вважає, що розігнавши молодь з Євромайдану, влада цинічно порушила Конституцію. Як наслідок, закони, які регулюють навчальний процес, вже не працюють. А тому студенти мають право висловлювати свою позицію шляхом протестів, навіть у час для навчання.

Інтернет-журнал “Політика і культура”

Твитнуть

Коментарі, залишені відвідувачами сайту

  1. Голові партії ОЛіС С.М.Ніколаєнку
    У зв’язку з грубою провокацією ВО”Свобода” по брутальному знесенню її бойовиками пам’ятника Леніну в Києві варто негайно прийняти ЗАЯВУ Політради з рішучим засудженням цього варварства неонацистів не просто проти пам’ятника Леніна, а проти визнаного ЮНЕСКО культурного надбання людства, так як цей пам’ятник є унікальним твором визнаного скульптура. Варто звернутися до всіх прихильників демократичного соціалізму, усіх громадян доброї волі з закликом не приймати участі в протестних акціях з участю ВО “Свобода” та присутністю нацистських червоно-чорних прапорів партії колишньої єдиної нацистської партії ОУН Бандери, який ставив вимогу в своїй передвоєнній брошурі “Боротьба і діяльність ОУН під час війни”6 “Наша влада повинна бути страшною”. Ці настанови досі здійснюють політичні нащадки галицьких есесівців і бандерівських нацистів. Слід звернутися до Генпрокуратури, СБУ і МВС щодо правової оцінки дій провокаторів зі “Свободи”, звернутися до ВРУ щодо політичної оцінки цього екстремістського об’єднання.
    Одночасно слід ще раз осудити примінення жорстоких дій влади Януковича проти мирних мітингів студентів України та покарання всіх причетних до цього звірства посадовців.

    Комментарий от Ростислав — 09/12/2013 @ 11:28

Вибачте, коментування на разі закрито