12.08.2014 - 20:08

z215 серпня відбулось чергове засідання Політвиконкому партії «Справедливість», на якому був розглянутий хід підготовки до IX з’їзду.

Член Політвиконкому партії Олександр Баранівський проінформував про готовність до проведення засідання найвищого керівного органу партії. Так, протягом місяця відбулись конференції у всіх регіональних партійних організаціях, на яких були вирішені кадрові, організаційні питання та обрані делегати на з’їзд. Загалом багатотисячну армію справедливців буде представляти 270 делегатів. Він також відмітив, що конференції Донецької та Луганської обласних організацій відбувались у надскладних умовах, фактично у дистанційному режимі.

Була заслухана інформація голови партії Станіслава Ніколаєнка щодо оцінок соціально-економічної та політичної ситуації в країні. Також лідер «Справедливості» ознайомив Політвиконком з тезами своєї доповіді на з’їзді та проектом рішення.

Іван Чиж, голова комісії Політради партії з ідеологічних і гуманітарних питань, презентував останню редакцію проекту Програми партії. Запропонував рекомендувати з’їзду схвалити основний ідеологічний документ та видати його масовим тиражем.

Були враховані пропозиції заступника голови партії Йосипа Вінського до проекту рішення з’їзду щодо підтримки партією політичного курсу на євроінтеграцію, включно з повноцінним членством у Європейському Союзі, необхідності забезпечення єдності України в кордонах 1991 року та продовження роботи по об’єднанню лівих і лівоцентристських політичних та громадських організацій, професійних спілок задля захисту трудових та соціальних прав українців.

На засіданні також були розглянуті і організаційні питання.

Після дискусії і обговорення проектів рішень з’їзду Політвиконком у цілому схвалив пропоновані документи для розгляду на Політраді і з’їзді партії.

Прес-служба партії «Справедливість»

Твитнуть

Коментарі, залишені відвідувачами сайту

Поки що немає нічого.

Вибачте, коментування на разі закрито