3.04.2012 - 14:59

На засідання Політвиконкому партії було підведені підсумки проведення засідання Політради 31 березня 2012 року. Доопрацьовано і схвалено проект Постанови «Про соціально-економічну, політичну ситуацію в країні та завдання партії», зроблено наголос на опозиційності партії до нинішньої влади, посилення ролі громадянського суспільства в житті країни.

Члени Політвиконкому обмінялись думками щодо соціально-економічної, політичної ситуації в країні, необхідності посилення якості партійної роботи.

Також були розглянуті пропозиції організаційного відділу щодо кадрових рішень в Хмельницькій, Чернівецькій, Волинській, Житомирській областях.

Узгоджено пропозиції щодо призначення керівників районних і міських партійних організацій в Рівненській, Чернігівській областях та м.Києві.

Прийнято рішення зобов’язати регіональні організації провести протягом 10 днів засідання рад, розширені засідання виконкомів за участі керівників районних і міських організацій, на яких обговорити завдання, поставлені на Політраді партії.

Вів засідання голова партії Станіслав Ніколаєнко.

Прес-служба партії «Об’єднані ліві і селяни»

Твитнуть

Коментарі, залишені відвідувачами сайту

Поки що немає нічого.

Залишити коментар