25.09.2013 - 14:06

25 вересня лідер партії «Об’єднані ліві і селяни» Станіслав Ніколаєнко з робочим візитом відвідав місто Білу Церкву, що на Київщині.

Ніколаєнко зустрівся із головою міста Василем Савчуком та депутатом обласної ради, обраним від нашої партії, Іваном Шиловим. Політики обмінялися думками щодо політичної та економічної ситуації в місті та області, обговорили перспективи участі в наступних місцевих виборах у 2015 році.

Також голова партії поспілкувався із освітянами міста. Вчителів цікавили питання підвищення заробітної плати, забезпечення учбовою літературою та оновлення матеріально-технічної бази.

Станіслав Ніколаєнко взяв участь у розширеному засіданні Ради міської організації партії «Об’єднані ліві і селяни». Партійці обговорили перспективи євроінтеграції України та спланували роботу організації на найближчий період. Голова міської організації Микола Пшенік підкреслив необхідність активізації агітаційно-роз’яснювальної роботи, дотриманні дисципліни у сплаті членських внесків.

Лідер об’єднаних лівих також поспілкувався із жителями Білої Церкви, виступив на місцевому радіо, дав інтерв’ю місцевим газетам.

Прес-служба партії «Об’єднані ліві і селяни»

Твитнуть

Коментарі, залишені відвідувачами сайту

  1. Миколі Пшеніку не треба було підтримувати мера. Це програш. Він же у регіони перестрибнув. Який авторитет у міськоі парторганізаціі?

    Комментарий от Андрій — 26/09/2013 @ 18:03

Вибачте, коментування на разі закрито